Mit nyújtunk számodra?

Széles körű juttatási csomagunknak, egészségmegörző programunknak és vonzó továbbképzési lehetőségeinknek köszönhetően nálunk garantáltan jól érezheted magad!

Egészségünkért

Orvos a háznál

A székházunkban elérhető orvosi szolgálatot munkaidőben is bármilyen egészségügyi kérdéssel, panasszal megkeresheted. A kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokon kívül belgyógyászati szakrendelést is biztosítunk.

Egészségfejlesztés

A testi és lelki egészség megőrzésére fókuszáló workshopjainkon értékes tudással gazdagodhatsz a betegségmegelőzés, mindfulness vagy testmozgás témaköreiben, de pszichológiai és dietetikai elődásokat hallgatva, hasznos táplálkozási és életviteli tippeket is kaphatsz.

Honvédkórház kártya

Munkatársaink lakhelyüktől függetlenül jogosultak az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház ellátására.

All You Can Move Kártya

Már az első munkanapodtól jogosulttá válsz az AYCM multifunkcionális sportkártya használatára, amellyel szinte az ország összes sportlétesítményében az eredeti bérletárak töredékéért sportolhatsz.

Pszichológus

Munkahelyi és magánéleti problémákkal egyaránt fordulhatsz pszichológus szakembereinkhez, akik konzultációval, tanácsadással vagy akár hosszabb-rövidebb ideg tartó terápiával segítenek. Szolgáltatásunk teljesen anonim és térítésmentes.

Masszázsfotelek

Munka közben néha kifejezetten jól jöhet egy kis felfrissülés. Ebben segíthetnek a székházunk több pontján elhelyezett, a nap 24 órájában elérhető masszázsfotelek.

Edzőterem

A székházunkban üzemeltetünk egy jól felszerelt konditermet, amely a hét minden napján, a nap 24 órájában támogat abban, hogy fitt legyél.

Sportegyesület

Ha te is csatlakozol sportegyesületünk szakosztályaihoz, változatos sportokat űzhetsz, és ebben egy jól felszerelt, gazdag eszközparkkal is támogatunk. Legyen szó síelésről, repülésről, vitorlázásról, kosárlabdáról, bowlingról vagy akár horgászatról - a minőségi időtöltés garantált.


Magánegészségügyi szolgáltatások

Célzott egészségpénztári juttatásainknak köszönhetően térítésmentesen juthatsz hozzá számos magas szintű ellátáshoz a Swiss Clinic egészségközpontokban.

Rekreációs helyiségek

Ha munkarended és időbeosztásod is lehetővé teszi, választhatsz a rendelkezésre álló rekreációs lehetőségek közül is.

Jóga és gerinctorna

Namaste! A képernyő előtti, ülő munkavégzés káros hatásainak elkerülésére megoldást jelenthet a jóga és gerinctorna. Nálunk ez is elérhető!

A béren túl

Lakhatási támogatás

Szociális alapon, ideiglenesen igényelheted szállásdíj-hozzájárulásunkat

Segítjük az iskolakezdést

Megkönnyítjük a szeptembert: a tanköteles gyermeket nevelő szülőknek iskolakezdési támogatást adunk.

Szemüvegevásárlási támogatás

Képernyő előtt végzett munkakörökben dolgozóknak jár a szemüvegvásárlási támogatás.

Cafeteriát adunk

Nálunk te mondod meg, milyen béren kívüli juttatást szeretnél - feltöltheted SZÉP Kártya vagy önkéntes takarékpénztár egyenleged, de költheted a cafeteriád kultúrára, sportra vagy iskolai étkeztetésre is.

Értékeljük a kivételes teljesítményt

Társaságunk sikere rajtad is áll, ezért a kivételes teljesítményt méltóképpen honoráljuk.

Csapatot építünk

Vállalatunk eredményessége az összetartó és kollegiális csapatszellemen nyugszik. Kiemelten ügyelünk arra, hogy te is megtaláld a helyed a HungaroControl közösségben.

Mobilflotta

Csatlakozhatsz kedvezményes díjszabású dolgozói flottánkhoz.

Segítünk a beilleszkedésben

Minden kezdet nehéz, ezért alapos onboarding programmal segítjük a beilleszkedést.

Banki kedvezményt adunk

Kollégáink számos dolgozói kedvezményt igénybe vehetnek szerződött banki partnereinknél.

Díjazzuk a kiemelkedő életpályát

A nálunk eltöltött idő elismeréseként, valamint a nyugdíjba vonulásra való felkészülés támogatásaként életpálya-juttatást adunk.

Lépj előre

Nyelvi képzések

Iparágunkban fontos a jó nyelvismeret, ezért rendszeresen kínálunk a nyelvtudásod szintjéhez igazított, ingyenes és kiscsoportos képzéseket.

Kompetenciafejlesztés

Ügyelünk kollégáink személyes és szociális készségeinek fejlesztésére, amit a legkülönfélébb, személyre szabott képzésekkel érünk el.

Szakmai képzések

Szakmai alap- és továbbképzéseket biztosítunk kollégáinknak, külföldön és belföldön egyaránt.

Vezetőfejlesztés

A sikerhez nélkülözhetetlenek a jó vezetők. Vezetői Akadémiánk az aktuális kihívások és feladatok megoldásában nyújt segítséget, a vezetői utánpótlás programunk pedig a leendő vezetőket támogatja.

Szervezetfejlesztő programok

Csapatépítő, működés- és szervezetfejlesztő programokat biztosítunk munkatársaink számára.

Egyéni team és coaching

Egyéni és csoportos coachingot biztosítunk vezetőink, kiemelt munkatársaink és a légiforgalmi irányító, illetve repüléstájékoztató gyakornokaink számára.