arrow-down bflogo-201511bigfish breadcrumbarrow circle-arrow facebook Asset 2galeria h3-lines hc-uszt hc-youtube image-lines-small image-lines instagramkepnagyitas linkedin logo-slogan logo_sq magyarbrands pager-arrow-left pager-arrow-right pilot-pipe search-thin search small-arrow-down-grey small-arrow-down-white small-arrow-down

Juttatások

Légiforgalmi irányítók: munkarend, szabadság, juttatások

A légiforgalmi irányítás egy izgalmas, életre szóló hivatás. amely nagy felelősséggel jár. A munkarend a jelenlegi gyakorlat szerinti 12-24-12-72 beosztással történik. Ez azt jelenti, hogy egy nappalos (07.00-19.00) műszak után 24 órás, majd egy éjszakás (19.00-07.00) műszakot követően 72 órás pihenőidő van.

A légiforgalmi irányítás magas presztízsű, megbecsült szakma, mely átlagon felüli életszínvonalat és biztos munkát jelent hosszú távon. A versenyképes fizetés mellett forgalmi bónuszt és cafeteria juttatást kínálunk a légiforgalmi irányítóknak. Az angolnyelv-tudás fejlesztését online vagy tantermi oktatás formájában biztosítjuk. Az évi rendes szabadságon kívül további két hét úgynevezett rekreációs szabadság is jár a légiforgalmi irányítóknak.

Jóléti juttatások

A HungaroControl minden munkavállalója számára széles körű szociális és jóléti juttatásokat biztosít, amelyeket a Kollektív Szerződésben is rögzített. Ezek a juttatások elsősorban a cafeteria-rendszeren belül érhetők el a munkavállalók számára.

  • Az egészséges életmódot, üdülést, pihenést segíti elő az egészségpénztári tagság, Széchenyi Pihenő Kártya és a légiforgalmi irányítók számára nyújtott rekreációs hozzájárulás.
  • Iskolakezdési támogatást nyújtunk munkavállalóinknak.
  • A HungaroControl Sportegyesület a munkavállalók és családtagjaik számára biztosítja az egészségmegőrzés és a szabadidő tartalmas eltöltésének lehetőségét. A Sportegyesületet a Társaság jelentős összeggel támogatja.
  • Sport- és kulturális célokra évről évre jelentős összeget biztosítunk az érdekképviseletek számára.
  • Munkatársaink sportolási kedvét a székházban berendezett, teljesen felszerelt konditeremmel is szolgáljuk.

Közösségi élet

Végül, de nem utolsósorban a HungaroControl nagy hangsúlyt fektet a csapatszellem erősítésére, a munkahelyi légkör javítására is. Évről évre több száz dolgozó vesz részt családjával a szabadtéri Családi Napon és a Mikulás Ünnepségen. Ezek mellett a hagyományos rendezvények mellett formálisabb eseményeink is vannak, mint például az évzáró ünnepség, de alkalmi jelleggel a kötetlen szórakozás is helyet kaphat a Társaság életében egy évforduló megünneplése vagy akár egy farsangi mulatság formájában. Ezek az események nagyszerű alkalmat teremtenek a kikapcsolódásra, egymás jobb megismerésére, az összekovácsolódásra.