arrow-down arrow-left arrow-right bflogo-201511bigfish breadcrumbarrow circle-arrow facebook Asset 2galeria h3-lines hc-uszt hc-youtube image-lines-small image-lines instagramkepnagyitas linkedin logo-slogan logo_sq magyarbrands pager-arrow-left pager-arrow-right Fill 3Created with Sketch. pilot-pipe search-thin search small-arrow-down-grey small-arrow-down-white small-arrow-down

HC Élet

Egészség és testedzés

A magas színvonalú munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges a mentális, a testi és a lelki egészség. Ezek egyensúlyban tartásához cégünk színvonalas lehetőségeket nyújt, ugyanis kollégáinknak lehetősége van (már az épületen belül is) több szolgáltatás igénybevételére, legyen szó orvosi vizsgálatokról, pszichológiai tanácsadásról vagy a testedzéshez szükséges, 24 órában igénybe vehető konditeremről. Az egyéni konditerem használaton, mozgáson kívül lehetőség van gyógytornára is hetente kétszer, melyet hivatásos gyógytornász kollégánk vezet A HC-n belül működik sportegyesület, ahol számos szakosztályban zajlik sportélet: bowling, tenisz, horgász, jégkorong, evezős és még számos terület várja a mozogni vágyó kollégáinkat a közös sportolás élménye reményében.

Pszichológiai tanácsadás

A pszichológiai tanácsadás segít kollégáinknak a különböző nehézségekkel megküzdeni, legyen az magán, vagy szakmai jellegű. Időpont egyeztetést követően lehetőség van rövid vagy hosszú terápiára, tanácsadás igénybevételére.

Fejlődési lehetőségek

A szakmai tudás és a fejlődés szintén fontos számunkra, ezért folyamatosan frissített corporate képzési katalógussal és tematikus konferencia naptárral segítjük a munkával kapcsolatos képzések, konferenciák közötti eligazodást, míg a belső képzéseken különböző kompetenciákat lehet tovább fejleszteni, legyen szó a nyelvtudásról, együttműködésről vagy stresszkezelésről.

Könyvtár

Könyvtárunkban a hét minden munkanapján el lehet mélyedni a szakirodalomban, repülési albumokban, különböző adatbázisokban, a könyvtár kialakítása és infrastruktúrája pedig hozzájárul a csendes, nyugodt környezetben való szakmai elmélyüléshez.

Társadalmi felelősségvállalás:

A társadalmi felelősségvállalási programunk kiemelt területei: környezetvédelem, véradás, közvetlen társadalmi környezetünk, gyermekekkel kapcsolatos karitatív tevékenység. Fontos irányelvnek tartjuk, hogy egy-egy kiemelt ügyet következetesen, több oldalról, évről-évre építkezve támogassunk.

Közösségi programok

Végül, de nem utolsósorban nagy hangsúlyt fektetünk közösségépítő programok szervezésére is. Évről évre több száz kollégánk vesz részt családjával a szabadtéri Családi Napon, a Mikulás Ünnepségen vagy a minden évben megrendezésre kerülő Légiforgalmi Irányító Bálon. Ezek mellett a hagyományos rendezvények mellett formálisabb eseményeink is vannak, mint például az évzáró ünnepség, de alkalmi jelleggel a kötetlen szórakozás is helyet kaphat munkahelyi életünkben egy évforduló megünneplése vagy akár egy farsangi mulatság formájában. Ezek az események nagyszerű alkalmat teremtenek a kikapcsolódásra, jókedvű együttlétre.